Når én kommunikationskanal ikke er nok

TSØ Support har fået ny hjemmeside!

TSØ Support havde en udfordring med at deres primære kommunikationskanal Facebook ikke nåede alle deres medlemmer. Flere af medlemmerne har ikke eller ønsker ikke en Facebook profil. Dette gav support-klubben nogle udfordringer. Løsningen blev en sprit ny hjemmeside.

Dorthe Hjort Sommer Kommunikation har vejledt og støttet TSØ Support i deres proces – og jeg har etableret deres nye hjemmeside ud fra deres ønsker og behov. Efterfølgende har jeg undervist TSØ Support, således de selv kan varetage opdateringer på hjemmesiden.

Hjemmesidens giver medlemmerne mulighed for at følge med i de mange aktiviteter som der arrangeres i klubben. Men hjemmesiden er også klubbens visitkort til omverden.

Det har været en god proces. Dorthe er serviceminded og god til at forklare tingene. Det har været et rigtig godt samarbejde.

Vi er meget glade for den nye hjemmeside! TSØ Support er forøvrigt den eneste supportklub i 1. division, som har deres egen hjemmeside. Den position er vi selvfølgelig stolte af!

Anders Møller Jensen, ansvarlig for it og medier i TSØ Support

TSØ Support gør et stort arbejde for at skabe en god fankultur omkring 1. divisionsklubben Team Sydhavsøerne. Det skal I have tak for!

Se TSØ Supports nye hjemeside på tsosupport.dk

Skal jeg hjælpe med at skabe resultater i din virksomhed? Kontakt mig på mail@dorthehjortsommer.dk eller mobil 30 28 79 77.

Tak fordi du havde lyst til at læse med!

 

Følg med enten på FACEBOOK eller på LINKEDIN. Du kan også tilmelde dig mit NYHEDSBREV.