Profil

Dorthe Hjort Sommer
Kommunikationsrådgiver

om mig

Jeg har i over 25 år arbejdet professionelt med kommunikation, formidling og projektledelse i forretningsverden.

Jeg er specialist i intern kommunikation – og i at omsætte ideer og kladdemateriale til et stærkt formidlingsmateriale. I at opsamle og formidle viden i et brugervenligt format til målgruppen.

Jeg har stor forretningsmæssig forståelse, da jeg kender de forhold og udfordringer der rør sig både blandt ledelse og medarbejdere.

Kvalitet og struktur er de primære nøgleord for min måde at arbejde på. Når du arbejder med mig vil du opleve en dedikeret og loyal sparringspartner.

Jeg har fungeret som ansvarlig for intern kommunikation og websteder i mine tidligere stillinger som direktionssekretær, PA og Excutive Secretary – i nogle af Danmarks største virksomheder.

Jeg har ligeledes fungeret som it-projektleder og PMO i en længere årrække.

om dorthe hjort Sommer Kommunikation

Dorthe Hjort Sommer Kommunikation er en kommunikationsvirksomhed, som hjælper virksomheder med deres kommunikationsopgaver.

Min primære kundegruppe er små og mellemstore handels- og servicevirksomheder i mit lokalområde på Lolland.

Dorthe Hjort Sommer Kommunikation er en resultatorienteret virksomhed, som tilbyder hjælp, sparring og rådgivning til virksomheder, som vil udnytte deres potentiale og skabe resultater med god kommunikation. Se hvilke ydelser jeg tilbyder hér.

Min mission er enkel: Skab resultater med god kommunikation!

Virksomheden blev etableret den 1. juni 2020.

Medlemskaber

Jeg støtter