Privatlivspolitik

Dorthe Hjort Sommer Kommunikation
1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?

Ansvarlig for behandling af dine personoplysninger er:

Dorthe Hjort Sommer Kommunikation

Skolestrædet 6D, 4930 Maribo

CVR 36211660

2. Hvad bruges dine oplysninger til?

Jeg behandler dine personoplysninger til følgende formål:

    • Levering af aftalte ydelser/varer/services
    • Udsendelse af markedsføringsmateriale
    • Undersøgelser, statistik og analyser

Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig i forbindelse med indgåelsen af en kontrakt om levering af produkter eller tjenester. I disse situationer vil jeg ikke være i stand til at tilbyde dig mine produkter eller tjenester medmindre du meddeler os de påkrævede oplysninger.

3. På hvilket grundlag behandles dine personoplysninger?

Min behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Jeg kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

    • Løbende forbedring af produkter og services
    • For at målrette min markedsføring på sociale medier
4. Hvilke oplysninger gemmes?

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart. Jeg registrerer ingen personfølsomme oplysninger om dig.

Jeg gemmer følgende oplysninger om dig:

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet fx en kommentar på et nyhedsindlæg, så indsamles data følgende data:

    • Navn
    • E-mail-adresse
    • Kommentar
    • IP-adressse
    • Browserens user agent

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mail-adresse, kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Statistik

Besøgende på hjemmesiden registreres med følende oplysninger:

    • By
    • Land
    • IP-adresse
    • Browser

Køb og fakturering

For at handle med mig skal jeg have følgende oplysninger af dig:

    • Navn
    • Adresse
    • E-mail-adresse
    • Telefonnummer
    • CVR nr.

Disse oplysninger bruges til fakturering og levering af bestilte ydelser.

5 Hvem har adgang til data?

Følgende har adgang til dine oplysninger:

    • Min leverandører af it-services (databehandlere)
    • Min leverandør af CMS-system
6 Hvor længe opbevares dine data?

Dine oplysninger vil blive gemt i 5 år, hvorefter oplysningerne vil blive slettet.

7. Hvilke rettigheder har du?

Du har følgende rettigheder:

    • Indsigt og berigtigelse af dine oplysninger
    • Sletning efter anmodning

Du kan til enhver tid anmode om, at få dine personoplysninger slettet.

Jf. persondataloven har du altid ret til at få indsigt i hvilke oplysninger jeg har registreret om dig. Du kan få oplyst mine registreringer på dig ved henvendelse.

Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link https://www.datatilsynet.dk/

8. Cookies

Hjemmesiden anvender cookies. Du kan til enhver tid selv slette disse cookies fra din computer.