PRIVATLIVSPOLITIK, GDPR OG COOKIES

Oversigt

  1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger
  2. Hvad bruger jeg dine oplysninger til
  3. På hvilket grundlag behandler jeg dine personoplysninger
  4. Hvilke oplysninger gemmer jeg (GPDR)
  5. Hvem deler jeg mine oplysninger med
  6. Hvor længe bevarer jeg oplysninger dine oplysninger
  7. Hvilke rettigheder har du
  8. Cookies

 

1 Hvem er ansvarlig for dine oplysninger

Ansvarlig for behandling af dine personoplysninger:

Dorthe Hjort Sommer Kommunikation

Skolestrædet 6D, 4930 Maribo

CVR 36 21 16 60

mail@dorthehjortsommer.dk

 

2 Hvad bruges dine oplysninger til

Jeg behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Levering af aftalte ydelser/varer/services
  • Udsendelse af markedsføringsmateriale
  • Undersøgelser, statistik og analyser

Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig i forbindelse med indgåelsen af en kontrakt om levering af produkter eller tjenester. I disse situationer vil jeg ikke være i stand til at tilbyde dig mine produkter eller tjenester medmindre du meddeler os de påkrævede oplysninger.

 

3 På hvilket grundlag behandler jeg dine personoplysninger

Min behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Jeg kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:

  • Løbende forbedring af produkter og services
  • For at målrette min markedsføring på sociale medier

 

4 Hvilke oplysninger gemmer jeg (GDPR)

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil ikke blive videregivet eller solgt til tredjepart. Jeg registrerer ingen personfølsomme oplysninger om dig.

Jeg gemmer følgende oplysninger om dig:

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet fx en kommentar på et nyhedsindlæg, så indsamles data følgende data:

  • Navn
  • E-mail-adresse
  • Kommentar
  • IP-adressse
  • Browserens user agent

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mail-adresse, kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Kontaktformular

Når besøgende skriver en besked i kontaktformularen på webstedet, indsamles følgende data:

  • Navn
  • E-mail-adresse
  • Besked
  • IP-adresse
  • Browserens user agent

Nyhedsbrev

Når du har sagt ja tak til at modtage mit nyhedsbrev indsamles følgende data:

  • E-mail-adresse

Disse oplysninger bruges til udsendelse af nyhedsbreve.

Statistik

Besøgende på hjemmesiden registreres med følende oplysninger via Google Analytic:

  • By
  • Land
  • IP-adresse
  • Browser
  • Aldersgruppe
  • Interesseområder

Køb og fakturering

For at handle med mig skal jeg have følgende oplysninger af dig:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail-adresse
  • Telefonnummer
  • CVR nr.

Disse oplysninger bruges til fakturering og levering af bestilte ydelser eller varer.

Besøgende på Facebook

Besøgende og følgere giver mig følgende oplysninger:

  • Navn
  • By
  • Land
  • Aldersgruppe
  • Køn
  • Interesser
  • Besked såfremt kommentarfelt eller beskedboks benyttes

 

5 Hvem deler jeg dine oplysninger med

Jeg deler oplysninger om dig med:

  • Vores leverandører af it-services (databehandlere)
  • Eksterne revisorer
  • Facebook, LinkedIn og Google med henblik på fremvisning af markedsføringsmateriale på deres platforme

 

6 Hvor længe opbevarer jeg dine oplysninger

Dine oplysninger vil blive gemt i 5 år, hvorefter oplysningerne vil blive slettet.

 

7 Hvilke rettigheder har du

Du har følgende rettigheder:

  • Indsigt og berigtigelse af dine oplysninger
  • Sletning efter anmodning

Du kan til enhver tid anmode om, at få dine personoplysninger slettet.

Jf. persondataloven har du altid ret til at få indsigt i hvilke oplysninger jeg har registreret om dig. Du kan få oplyst mine registreringer på dig ved henvendelse.

Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link https://www.datatilsynet.dk/

 

8 Cookies

Hjemmesiden anvender cookies. Du kan til enhver tid selv slette disse cookies fra din computer.