Luna – ny charmerende beboer i ø-huset

mops luna

Luna er flyttet ind i ø-huset. Luna er den skønneste lille hvalp. Hun er charmerende og sjov. Men også en krævende lille mopsepige.

Vi befinder os godt i ø-huset. Ø-huset ligger priviligeret – midt i den skønneste natur. Nu har vi fået endnu et privilige og en at dele den skønne natur med. En som altid gerne vil med på tur. En som hedder Luna.

Vi hentede Luna for næsten 3 uger siden. Da var hun 8 uger. Og sikke en skøn lille hvalp hun er. Livlig og nysgerrig. Sjov og legesyg. Hun har sådan et fint og dejligt sind. Og hun er så elskelig. Men hun er også en krævende lille mopsepige. Hun vil have 100% opmærksomhed når hun er vågen. Gerne hele tiden. For så vil hun lege.

Læs også: En venlig nabo – en af ø-livets glæder

Fra opdrætteren har vi fået et socialiserings- og miljøtræningsskema, som er udarbejdet af en adfærdskonsulent i Dansk Kennelklub. Det inspirerer os til at give Luna oplevelser som er gunstige for hendes udvikling. Så vi får både gået på bro og i tunnel, set høns og køer, løbet efter motionsløbere og blevet klappet af handicappet, hilst på store og små hunde, gøet af græsslåmaskinen og uterlige børn, oplevet havet og meget meget mere.

Luna er rigtig glad for havet. I starten var det mest at gå i vandkanten og vænne sig til bølgerne. Så blev det til at udfordre badereglen om at gå ud til navlen. Hun vil også vise at hun sagtens kan svømme trods sin unge alder. Svømmeturerne bliver dog korte, da hun hurtig bliver kold. Så det kræver et varmt håndklæde at putte sig i – på armen af en voksen hele vejen hjem. Vi bor heldigvis meget tæt på havet, så der er kun nogle hundrede meter at gå.

Luna elsker opmærksomhed

Sikke en icebreaker en hvalp er. Det er knap muligt at gå en tur uden at hun bliver beundret og hilst på. Det er uanset om det bare er en af de mange tisseture hjemme. Om det er når vi tager til byen og går gennem gågader og stræder. Eller om det er en af de talrige ture med vores lille færge, hvor vi trækker lidt luft på vogndækket. Overalt tiltrækker hun sig opmærksomhed som udløser lidt kæleri og søde ord.

Læs også: Nu starter et nyt eventyr – fra storkøbenhavner til øbo

Og heldigvis elsker hun opmærksomhed. Også fra fremmede hun ikke har set før. Hun er utrolig tillidsfuld. Og tager meget gerne imod klap og nusseri.

Det er skønt med lidt hundeliv i ø-huset!

 

En kommentar til “Luna – ny charmerende beboer i ø-huset

 1. Hanne siger:

  Åhhh hun er stadig bare så lækker. Jeg er glad for, at I købte hende! – en dejlig pige fra det fine kuld på 6, der nu også får ø-kuller 🙂 Fiona hedder Lunas mor – vi bliver i Grækenland ….
  Er meget glad for at se hende både udvikle sig og høre hende få et endnu større psykisk fundament under sig – det giver en sund og glad hund. Tak til Sommer-kvinden og hendes mand.
  KH
  Hanne
  én af Alpha’erne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *