Kommunikation

Skab resultater med god kommunikation

Gå til kontakt

Ydelser

Jeg hjælper virksomheder med at skabe resultater med god kommunikation. Første samtale eller møde er altid uden beregning.
Gå til kontakt

Konsulentbistand

Timepris

DKK 725,00 ekskl. moms

Konsulentbistand

Timepris, rådgivning

DKK 1.000,00 ekskl. moms

Konsulentbistand

Timepris, undervisning

DKK 1.225,00 ekskl. moms
Nyheder, vidensdeling og tilbud

Få mit nyhedsbrev!

Ja tak, tilmeld mig

Dorthe er en uundværlig hjælp for mig i min lille selvstændige virksomhed.Dorthe hjælper mig med de kommunikationsopgaver, som jeg ikke selv når. Hun har fx udarbejdet materiale til vores APV-undersøgelse med opfølgende APV-rapport. Hun har opdateret min hjemmeside og webshop samt udarbejdet diverse skemaer og vejledninger. Alt sammen opgaver jeg ikke selv ville få lavet.Dorthe er yderst kvalificeret til alle slags kommunikationsopgaver. Jeg kan kun opfordre til at bruge hende, hvis der er noget man ikke selv kan overkomme eller ikke selv kan finde ud af. ”

Mikkel Hansen

Indehaver, Depot Lolland-Falster

Dorthe Hjort Sommer Kommunikation fungerer som konsulent for Maribo Hallerne, herunder Danhostel Maribo.Dorthe har blandt andet arbejdet med vores APV, medarbejderhåndbog, hjemmeside, sociale medier samt ansøgninger til fonde. Fondansøgningerne har udmøntet sig i et meget stort beløb til vores vandrehjemsprojekt.Dorthe er yderst professionel og effektiv – og alt hvad hun arbejder med er gennemarbejdet til mindste detalje.Dorthe arbejder selvstændigt, men er samtidig enorm dygtig til at samarbejde med de mennesker, hun omgiver sig med.Dorthe Hjort Sommer Kommunikation får min ypperste anbefaling!”

Morten Harkjær Nielsen

Direktør, Maribo Hallerne og Danhostel Maribo

Jeg har samarbejdet med Dorthe på flere forskellige kommunikationsopgaver.Jeg oplever Dorthe som arbejdsom og hjælpsom – og opgaver/projekter bliver afleveret til tiden.Jeg vil klart anbefale Dorthe som samarbejdspartner!”

Michael Kristiansen

Indehaver, Handyman4you

Virksomhedsprofil

Dorthe Hjort Sommer Kommunikation er en konsulentvirksomhed, som tilbyder virksomheder hjælp til forretningsdokumenter, hjemmesider, content marketing, tekstforfatning, HR materialer og projektledelse.Min primære kundegruppe er små og mellemstore handels- og servicevirksomheder i mit lokalområde på Lolland.Dorthe Hjort Sommer Kommunikation er en resultatorienteret virksomhed, som tilbyder hjælp, sparring og rådgivning til virksomheder, som vil udnytte deres potentiale og skabe resultater med god kommunikation.

Min mission er enkel: Skab resultater med god kommunikation!

Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed som blev etableret den 1. juni 2020.
Læs mere om mig

Medlemskaber

Business Lolland Falster

Jeg støtter

læs min blog

Nyheder & Vidensdeling

Kontakt mig

Har du et spørgsmål ?

Gå til kontakt