Et indlæg der stak helt af!

Et indlæg

Et indlæg på de sociale medier om mod, om at være det rette sted og om stolthed fik overraskende meget opmærksomhed. Faktisk stak det helt af!

Et indlæg, 800+ likes, 40+ kommentarer og 20+ delinger … Jeg er overvældet og begejstret – og en smule ydmyg. For sikke en opmærksomhed. Og sikke en opbakning. Tusinde tak Lolland-Falster Lovestomere!

Mit indlæg

Mit indlæg på Facebook – udgivet i Lolland-Falster Lovestorms Facebook gruppe:
Link: Se også mit indlæg på LinkedIn – og giv det gerne et like.

En begejstret tilflytter

Jeg tør godt sige højt at jeg elsker Lolland!
Som tilflytter oplever jeg dagligt en mentalitet som kan noget andet end hvad jeg har oplevet andre steder jeg har boet. Lolland har et sammenhold og et stærkt netværk. Vi værner om hinanden. Vi taler hinanden op. Vi holder sammen. Vi ved vi er stærkest sammen. Vi ved at det ofte er os mod dem. Det er det der giver os styrke.
Lolland kan noget! Tusinde tak Lolland! Tusinde tak for din gæstfrihed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *