Kommunikationsvirksomhed åbner i Maribo

Dorthe Hjort Sommer Kommunikation åbner den 15. marts 2020. Virksomheden har satellitkontor hos Team Sydhavsøerne i Maribo Hallerne.

Målet er at skabe værdi til lokale virksomheder og fremme deres kommunikative mål. At hjælpe virksomheder med udarbejdelse eller optimering af deres kommunikation inden for områderne:

  • Virksomhedskommunikation
  • Digital kommunikation
  • Markedskommunikation

Den primære kundegruppe er små og mellemstore virksomheder beliggende i mit lokalområde på Lolland og Falster.

Frigør tid til din kerneforretning! Gør det du er bedst til! Det gør jeg!

God kommunikation er et håndværk! God kommunikation lønner sig.

Brug dine evner og din tid på det du er god til, så skaber du størst vækst i din virksomhed.

En professionel kommunikationsrådgiver kan hjælpe dig med alt fra mindre tekstopgaver, SEO-venlig content til din hjemmeside, en ny medarbejderhåndbog, den lovpligtige APV, SoMe opgaver og meget andet.

God kommunikation gør at du opnår dit mål!


Læs mere: Tilmeld dig mit nyhedsbrev!


Hvem er jeg?

Jeg hedder Dorthe og er kommunikationsrådgiver og indehaver af Dorthe Hjort Sommer Kommunikation.

Jeg har i over 25 år arbejdet professionelt med kommunikaiton og formidling. Jeg er specialist i særligt intern kommunikation – og i at omsætte ideer og kladdematerialer til et stærkt formidlingsmateriale. Kvalitet og struktur er de primære nøgleord for min måde at arbejde på.

Jeg har fungeret som direktionssekretær, Personal Assistant, Excutive Secretary, webmaster og projektleder i nogle af Danmarks største virksomheder, så jeg har en bred og solid erfaring med kommunikation og skriftlige fremstilinger. I mit professionelle arbejdsliv har jeg været det administrative bagland for både direktører, direktion og bestyrelser. Så jeg har en god forretningsforståelse.

Skal jeg hjælpe med at skabe resultater i din virksomhed? Kontakt mig på mail@dorthehjortsommer.dk eller mobil 30 28 79 77.

Tak fordi du havde lyst til at læse med!

 

Følg med enten på FACEBOOK eller på LINKEDIN. Du kan også tilmelde dig mit NYHEDSBREV.