Dit autentiske jeg

Konsekvensen af ikke at kende sit autentiske jeg er at der går livsvigtig energi til spilde. Du lever et liv baseret på kompromiser. Et liv hvor du bliver snydt for muligheden for at være fuldstændig lykkelig og fredfyldt.Dit autentiske jeg er den del af dig som ikke er defineret af dit arbejde, din funktion eller din rolle. Det er en kombination af alle dine helt særlige evner, færdigheder, interesser, talenter, din indsigt og din viden. Det er alle dine stærke sider og dine værdier.

Dit autentiske jeg er ikke den del af dig som du er blevet programmeret til at tro du er. Ikke det du tror du burde gøre og være. Ikke det som skræmmer eller sårer dig. Det er ikke andres paradigmer. Det er ikke det du føler og tror efter du er blevet såret eller nedgjort.

Min rejse – til mit autentiske jeg

For ca. 7 år siden brugte jeg bevidst tid på at finde mit autentiske jeg. Jeg brugte tid på at definere mig selv. Brugte tid på at definere mine stærke sider og blive bevidst om mine sande værdier. Det var en længere proces. For der dukkede hele tiden nye ting op som jeg blev opmærksom på. Ting som også var mig. Eller ting som betød noget for mig.

Det var en lang og lærerig rejse. Men det var en spændende rejse. For hvad er mit autentiske jeg? Og hvad er jeg når jeg ikke defineres ud fra mit job? Eller min rolle som mor? Hvad er jeg når jeg har skrællet alle lag af? Lag som bare er det sociale spejl. Og lag som negative oplevelser har fået mig til at tro jeg er. Lag som prøver at sige noget om mig som jeg ikke er.

Årsagen til at jeg pludselig havde brug for at finde mit autentiske jeg var at jeg havde taget en beslutning. En beslutning om at jeg ville have en mand ind i mit liv igen. Og denne gang ville jeg gøre mig umage med at finde den rigtige. Denne gang var det ikke nok at jeg synes han var attraktiv og sød. Han skulle matche mit autentiske jeg. Og han skulle supplere mig hvor jeg havde behov for det. For at jeg kunne finde ham var jeg nød til at kende mig selv. Kende mig selv RIGTIG godt.

Læs også: Lader du dig ubevidst dræne for energi?

Min mission lykkedes. I dag er jeg gift med kokken. Han er et super godt match til mit autentiske jeg. Han er alt det jeg er. Og alt det jeg ikke er. Han gør mig lykkelig. Og han giver mig plads til at være mig. Være mit autentiske jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *